Informatie over ShowMate

ShowMate is een compleet redactiesysteem dat, in samenwerking met BNN, specifiek is ontwikkeld voor de productie van radioprogramma's.

Er is een uitgebreide mogelijkheid tot redactie voeren en het bijhouden en eenvoudig aanpassen van een draaiboek. Ook kan er in het programma een adresboek bijgehouden worden waarin snel gezocht kan worden en waarbij de adressen gekoppeld kunnen worden met andere programma's.

Een ander groot voordeel is dat iedereen altijd en overal bij alle gegevens kan: tijdens een locatie-uitzending, in de studio of verslaggever 'in het veld'.


Redactie

De redactie heeft een eigen tabblad in ShowMate, het tabblad 'redactie'. Hier kan de gewenste datum worden ingegeven en kunnen items worden aangemaakt of reeds bestaande items worden toegevoegd of gewijzigd. Bij de items kunnen verschillende zaken ingevuld worden zoals de titel, duur, vorm (studio, vork, dalet, et cetera), PR-tekst en achtergrondinformatie. Ook kunnen gasten aan een item gekoppeld worden.Draaiboek

In het draaiboek zijn per radioprogramma alle items terug te vinden waarvan de status op "Zeker" is gezet. In het overzicht ziet u snel de gasten van de items en de vorm terug. Hierbij kunt u eenvoudig items naar boven en beneden slepen. De begintijden worden op dat moment automatisch doorberekend. Wanneer u op een item klikt krijgt u hier de uitgebreide informatie van te zien.

Archief

In het archief kan alles snel worden teruggevonden. U kunt hier zoeken in items en gasten. Ook kunt u aanvinken of u alleen in het huidige radioprogramma wilt zoeken of in alle radioprogramma's.


Adresboek

Het adresboek wordt automatisch gevuld met gasten die bij items te gast zijn geweest. Ook kunt u hier zelf adressen aan toevoegen. Per adres kunt u eenvoudig de historie bekijken (bij welke items is deze persoon te gast geweest) en aanpassen. Ook kunt u een gast als "Privé" instellen, zodat deze alleen in het huidige programma te zien is.

Informatie per onderdeel

Onderdelen redactiesysteem Koppelingen en personalisering
 

Vraag een demo aan

Vraag vrijblijvend meer infomatie of een demonstatie aan. Vul het formulier in en wij bellen u terug om een afspraak te maken, of bel ons: 0341 355 855.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoonnummer:
E-mail: