Referenties

BNN - De Nieuws BV

Op de redactie hoorden we na een paar dagen al "hoe hebben we ooit zonder kunnen werken?!" Dat zegt genoeg lijkt me. ShowMate is een onmisbare schakel geworden op de redactie van BNN Today en tijdens de uitzending.
Items worden in ShowMate gemaakt, bewerkt, in het draaiboek gezet, op de website geplaatst en in het archief verwerkt. En dat allemaal automatisch en overzichtelijk in één scherm. Onmisbaar dus.

Patrick Kokx - De Nieuws BV (voorheen BNN Today)


ShowMate is een fantastisch goed systeem. Zeer stabiel en alles wat je nodig hebt zit er in. Het is zeer gebruiksvriendelijk en overbodige toeters en bellen zijn er niet in verwerkt, zodat je er eenvoudig, maar heel efficiënt mee kan werken. Als (eind)redacteur hoef je ShowMate eigenlijk niet te verlaten om alles voor je programma te kunnen vinden en uitvoeren. Het is echt precies wat we nodig hadden.

Arjan Penders - BNN-VARA Eindredacteur Radio 1

De Tilburgse kermis is een drukke en hectische plek. Daarmee is Kermis FM ook een drukke en hectische zender. Het is dus belangrijk dat we een redactiesysteem hebben waarmee we het overzicht kunnen bewaren. ShowMate biedt ons die mogelijkheid. Het systeem maakt het makkelijk draaiboeken te maken, items in te plannen en het nieuws op een snelle manier te verwerken. Kortom: ShowMate helpt ons bij het neerzetten van een kwalitatief hoogwaardige radiozender.

Arno Leblanc - Voorzitter Kermis FM